Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Ogólna technologia żywności





Odpowiedzialność:Eugeniusz Pijanowski [i in.].
Seria:Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Hasła:Żywność - technologia - podręcznik akademicki
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1997.
Wydanie:Wyd. 6.
Opis fizyczny:582, [2] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: Cz.-664
Numer inw.: 29204
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.