Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Autor: Brillat-Savarin, Jean Anthelme





Odpowiedzialność:Anthelme Brillat-Savarin ; wybór oprac. Wacław Zawadzki ; przeł. i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; Il. Bertalla.
Hasła:Kucharstwo - historia
Życie codzienne - Francja - 18-19 w.
Francja - historia
Szkice literackie francuskie
Adres wydawniczy:Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy, 1977.
Wydanie:Wyd. 2.
Opis fizyczny:264, [8] s. : rys. ; 17 cm.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: 64
Numer inw.: 3832
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.