Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Mikrobiologia żywności

Autor: Drewniak, Emil





Odpowiedzialność:Emil Drewniak, Teresa Drewniak.
Hasła:Mikrobiologia - podręcznik dla szkół zawodowych
Żywność - mikrobiologia - podręcznik dla szkół zawodowych
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2003].
Wydanie:Wyd.8.
Opis fizyczny:161, [1] s. : fot., rys. wykr. ; 21 cm.
Uwagi:Dla uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności oraz dla uczniów kl. I sz., zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: Cz.- 664
Numer inw.: 32342
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.