Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Podstawy przetwórstwa spożywczego





Odpowiedzialność:pod red. Aleksandry Zajączkowskiej ; [aut. Jan Andrzej Iciek at al.].
Hasła:Przemysł rolno-spożywczy - higiena - podręcznik dla szkół zawodowych
Żywność - technologia - podręcznik dla szkół zawodowych
Żywność - towaroznawstwo - podręcznik dla szkół zawodowych
Adres wydawniczy:Warszawa : "Format AB", 1998.
Opis fizyczny:404 s. : 1 fot., 2 pl., rys., wykr. ; 21 cm.
Uwagi:U góry okł.: Podręcznik szkolny. - Na książce błędny ISBN. Bibliogr. s. 404.
Przeznaczenie:Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik agrobiznesu.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: Cz.- 66
Numer inw.: 32343
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.