Podstawy przetwórstwa spożywczego
Odpowiedzialność: | pod red. Aleksandry Zajączkowskiej ; [aut. Jan Andrzej Iciek at al.]. |
Hasła: | Przemysł rolno-spożywczy - higiena - podręcznik dla szkół zawodowych Żywność - technologia - podręcznik dla szkół zawodowych Żywność - towaroznawstwo - podręcznik dla szkół zawodowych |
Adres wydawniczy: | Warszawa : "Format AB", 1998. |
Opis fizyczny: | 404 s. : 1 fot., 2 pl., rys., wykr. ; 21 cm. |
Uwagi: | U góry okł.: Podręcznik szkolny. - Na książce błędny ISBN. Bibliogr. s. 404. |
Przeznaczenie: | Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik agrobiznesu. |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)