Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Higiena produkcji żywności





Odpowiedzialność:pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Hasła:Jakość produktu - podręcznik akademicki.
Żywność - technologia - higiena - podręcznik akademicki.
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.
Wydanie:Wyd. 2 uzup.
Opis fizyczny:334 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. przy rozdz.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: 664
Numer inw.: 34073
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.