Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Towaroznawstwo żywności przetworzonej : technologia i ocena jakości





Odpowiedzialność:red. nauk. Franciszek Świderski ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Hasła:Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki.
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.
Wydanie:Wyd. 2 popr. i uzup.
Opis fizyczny:501 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. przy rozdz.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: 664
Numer inw.: 33975
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.