Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Podstawy technologii gastronomicznej





Odpowiedzialność:praca zbiorowa pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut. S. Zalewski et al.].
Hasła:Kucharstwo - podręcznik akademicki
Żywność - technologia - podręcznik akademicki
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1997.
Wydanie:Wyd. 3 zm.
Opis fizyczny:535, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: 64
Numer inw.: 30225
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.