Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Biotechnologia żywności





Odpowiedzialność:praca zbiorowa pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; [aut. Marek Adamczak et al.].
Hasła:Biotechnologia - stosowanie - rolnictwo - podręcznik akademicki
Żywność - technologia - metody - podręcznik akademicki
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwo Naukowo-Techniczne, cop. 2001.
Opis fizyczny:486 s. : rys. tab. wykr. ; 25 cm.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: Cz.- 664
Numer inw.: 32027
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.