Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnosciowego

Autor: Wiśniewska, Małgorzata





Odpowiedzialność:Małgorzata Wisniewska.
Hasła:GHP/GMP
HACCP
Żywność - jakość - normalizacja - od 1989 r.
Żywność - jakość - normalizacja - Polska - od 1989 r.
Adres wydawniczy:Gdańsk : Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, 2005.
Opis fizyczny:308, [2] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: Cz.- 664
Numer inw.: 33489
Dostępność: tylko na miejscu

schowek


Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:



Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.