Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-Menedżerskie

Autor: Luning, P. A.





Odpowiedzialność:P.A. Luning, W.J. Marcelis, W.M.F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisłąw Źródłowski.
Hasła:GHP/GMP - podręcznik akademicki
HACCP - podręcznik akademicki
Zarządzanie jakością - podręcznik akademicki
Żywność - jakość - podręcznik akademicki
Adres wydawniczy:Warszawa : WNT, cop. 2005.
Opis fizyczny:411, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: Cz.- 664
Numer inw.: 33552
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.