Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach
Odpowiedzialność: | William B. Martin ; [przeł. Magdalena Kachniewska]. |
Seria: | Sprzedaż, Obsługa Klienta. |
Hasła: | Gastronomia - zarządzanie - podręcznik akademicki. Hotelarstwo - zarządzanie - podręcznik akademicki. Obsługa klienta - podręcznik akademicki. Zarządzanie jakością - podręcznik akademicki. |
Adres wydawniczy: | Kraków : Oficyna Ekonomiczna. Wolters Kluwer Polska, 2006. |
Opis fizyczny: | 219 s. : il. ; 24 cm. |
Uwagi: | Bibliogr. s. 215. Indeks. |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Czytelnia
ul. Warszawska 34
Sygnatura: 640.41/.42 M.
Numer inw.: 34023
Dostępność: tylko na miejscu