Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach

Autor: Martin, William B.





Odpowiedzialność:William B. Martin ; [przeł. Magdalena Kachniewska].
Seria:Sprzedaż, Obsługa Klienta.
Hasła:Gastronomia - zarządzanie - podręcznik akademicki.
Hotelarstwo - zarządzanie - podręcznik akademicki.
Obsługa klienta - podręcznik akademicki.
Zarządzanie jakością - podręcznik akademicki.
Adres wydawniczy:Kraków : Oficyna Ekonomiczna. Wolters Kluwer Polska, 2006.
Opis fizyczny:219 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 215. Indeks.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: 640.41/.42 M.
Numer inw.: 34023
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.