Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych : Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Autor: Konarzewska, Małgorzata.





Odpowiedzialność:Małgorzata Konarzewska,Ewa Hanna Lada,Barbara Zielonka.
Hasła:Gastronomia - urządzenia - podręcznik dla szkół zawodowych.
Żywność - technologia - urządzenia - podręcznik dla szkół zawodowych.
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwo REA, 2004.
Opis fizyczny:247, [2] s. : il. ; 23 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 245-247.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: 64 M.
Numer inw.: 33864
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.