Kuchnia polska regionalna : Mazowsze, Kurpie, Podlasie i inne centralne regiony : [1170 przepisów najlepszych w kraju gospodyń]
Odpowiedzialność: | wstępem poprzedziła Irena Gumowska ; il. Szymon Kobyliński ; [wybór, układ i oprac. tekstu Bernadeta Kwasowska, Alicja Zagórska ; aut. przepisów Krystyna Albowicz et al.]. |
Hasła: | Kuchnia regionalna - Polska Mazowsze - etnografia Kurpie (ludność) - etnografia Podlasie - etnografia |
Adres wydawniczy: | Łomża : "Stopka", 1992 |
Wydanie: | [Wyd. 4 zm.]. |
Opis fizyczny: | 493, [3] s., XXXII s. fot. kolor. : il. ; 21 cm. |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)