Kurpiowskie jadło i obyczaje
Odpowiedzialność: | Adam Chętnik, Katarzyna Chętnik. |
Hasła: | Kuchnia kurpiowska Kuchnia regionalna Przepisy kulinarne Kurpie (ludność) - etnografia Kurpie (ludność) - kultura |
Adres wydawniczy: | Wraszawa: Editions Spotkania, 2017. |
Opis fizyczny: | 141, [3] strony : ilustracje kolorowe ; 25 cm |
Uwagi: | Na okładce : Polskie Smaki Mikołaja Reja. |
Twórcy: | Chętnik, Katarzyna. Autor. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Bib. Reg.
ul. Warszawska 34
Sygnatura: Mazowsze - 64
Numer inw.: 7481
Dostępność: tylko na miejscu