Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Kurpiowskie jadło i obyczaje

Autor: Chętnik, Adam





Odpowiedzialność:Adam Chętnik, Katarzyna Chętnik.
Hasła:Kuchnia kurpiowska
Kuchnia regionalna
Przepisy kulinarne
Kurpie (ludność) - etnografia
Kurpie (ludność) - kultura
Adres wydawniczy:Wraszawa: Editions Spotkania, 2017.
Opis fizyczny:141, [3] strony : ilustracje kolorowe ; 25 cm
Uwagi:Na okładce : Polskie Smaki Mikołaja Reja.
Twórcy:Chętnik, Katarzyna. Autor.

Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Bib. Reg.
ul. Warszawska 34

Sygnatura: Mazowsze - 64
Numer inw.: 7481
Dostępność: tylko na miejscu

schowek


Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:



Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.