Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

book
book

Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków

Autor: Michota-Katulska, Ewa.





Odpowiedzialność:Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan.
Hasła:Konserwacja żywności
Marnotrawstwo żywności
Wartość odżywcza
Żywność
Podręcznik
Adres wydawniczy:Warszawa : PZWL, 2024.
Wydanie:Wydanie I.
Opis fizyczny:XI, [1], 189 stron : fotografie, ilustracje, wykresy ; 21 cm.
Uwagi:Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks.
Forma gatunek:Książki. Publikacje fachowe.
Dziedzina:Gospodarka, ekonomia, finanse
Medycyna i zdrowie
Powstanie dzieła:2024 r.
Twórcy:Zegan, Magdalena . Autor

Odbiorcy:Dietetycy.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Czytelnia
ul. Warszawska 34

Sygnatura: 664
Numer inw.: 37974
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.