KATALOG KSIĘGOZBIORU CZYTELNI Przeszukiwanie po indeksie: tematycznym autorskim (osobowym) tytułowym fragment z tytułu ksiażki pełnotekstowym (w całym opisie) serie Znaleziono 33 pozycji o tematyce: ŻywnośćZmiana sposobu wyświetlania: xBezpieczeństwo i jakość żywności Kowalczyk, StanisławWarszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.zobacz szczegółyxBiotechnologia żywności Warszawa : Wydawnictwo Naukowo-Techniczne, cop. 2001.zobacz szczegółyxBromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu Gertig, HenrykWarszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2006.zobacz szczegółyxChemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności... "Główne składniki żywności "Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.zobacz szczegółyxChemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości... "Biologiczne właściwości składników żywności "Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN , copyright 2017.zobacz szczegółyxEkonomiczno - organizacyjne determinanty konkurencyjności...Kondratowicz-Pozorska, Jolanta.Szczecin : Polskie Towarzystwo Ekonomiczne. Oddział Wojewódzki, 2013.zobacz szczegółyxHigiena produkcji żywności Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.zobacz szczegółyxKompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa...Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 2004.zobacz szczegółyxMikrobiologia żywności Drewniak, EmilWarszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2003].zobacz szczegółyxMikroelementy - pierwiastki życia OBERBEIL, KlausWarszawa : "Interart", 1996.zobacz szczegółyxOd gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz...Wiśniewska, MałgorzataGdańsk : Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, 2005.zobacz szczegółyxOgólna technologia żywności Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1997.zobacz szczegółyxOpracowanie produktów spożywczych : podejście marketingowe Earle, Mary D.Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.zobacz szczegółyxPiękni, zdrowi, witalni Emsley, JohnWarszawa : Wydawnictwo CiS, 2006.zobacz szczegółyxPodstawy biochemii Kączkowski, JerzyWarszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1995 (Biel.Biała : BZG).zobacz szczegółyxPodstawy przetwórstwa spożywczego Warszawa : "Format AB", 1998.zobacz szczegółyxPodstawy technologii gastronomicznej Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1997.zobacz szczegółyxPrawo rolne Będźmirowska, PaulinaWarszawa : Wolters Kluwer Polska 2017zobacz szczegółyxPrawo żywnościowe Unii Europejskiej Warszawa : FPPR, 2000.zobacz szczegółyxSkład i wartość odżywcza produktów spożywczych Piekarska, Janina.Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1983 (Krak : DNar).zobacz szczegółyxToksykologia żywności Nikonorow, MaksymWarszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1979.zobacz szczegółyxTowaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych : z podstawami...Warszawa : Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, cop. 2012.zobacz szczegółyxTowaroznawstwo żywności : podręcznik dla szkół handlowych Kołożyn-Krajewska, DanutaWarszawa : Wydaw. Szkolne i Pedag., 1999.zobacz szczegółyxTowaroznawstwo żywności przetworzonej : technologia i ocena jakości...Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.zobacz szczegóły1 2