Powiatowa Biblioteka Publiczna

im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie


KATALOG KSIĘGOZBIORU CZYTELNI



Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 33 pozycji o tematyce: Żywność


Zmiana sposobu wyświetlania:

book
x
book

Bezpieczeństwo i jakość żywności

Kowalczyk, Stanisław

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Biotechnologia żywności

Warszawa : Wydawnictwo Naukowo-Techniczne, cop. 2001.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Gertig, Henryk

Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2006.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności...

"Główne składniki żywności "

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości...

"Biologiczne właściwości składników żywności "

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN , copyright 2017.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Ekonomiczno - organizacyjne determinanty konkurencyjności...

Kondratowicz-Pozorska, Jolanta.

Szczecin : Polskie Towarzystwo Ekonomiczne. Oddział Wojewódzki, 2013.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Higiena produkcji żywności

Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa...

Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 2004.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Mikrobiologia żywności

Drewniak, Emil

Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2003].

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Mikroelementy - pierwiastki życia

OBERBEIL, Klaus

Warszawa : "Interart", 1996.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz...

Wiśniewska, Małgorzata

Gdańsk : Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, 2005.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Ogólna technologia żywności

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1997.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Opracowanie produktów spożywczych : podejście marketingowe

Earle, Mary D.

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Piękni, zdrowi, witalni

Emsley, John

Warszawa : Wydawnictwo CiS, 2006.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Podstawy biochemii

Kączkowski, Jerzy

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1995 (Biel.Biała : BZG).

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Podstawy przetwórstwa spożywczego

Warszawa : "Format AB", 1998.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Podstawy technologii gastronomicznej

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1997.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Prawo rolne

Będźmirowska, Paulina

Warszawa : Wolters Kluwer Polska 2017

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Prawo żywnościowe Unii Europejskiej

Warszawa : FPPR, 2000.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych

Piekarska, Janina.

Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1983 (Krak : DNar).

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Toksykologia żywności

Nikonorow, Maksym

Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1979.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych : z podstawami...

Warszawa : Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, cop. 2012.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Towaroznawstwo żywności : podręcznik dla szkół handlowych

Kołożyn-Krajewska, Danuta

Warszawa : Wydaw. Szkolne i Pedag., 1999.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Towaroznawstwo żywności przetworzonej : technologia i ocena jakości...

Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.

available

zobacz szczegóły


1 2